Для тесту:
приготування:
1. Приготувати тісто. Змішати яйце, воду і рослинне масло. Всипати борошно і сіль, замісити тісто. Загорнути його в харчову плівку, поки готується начинка.
2. Кабачок помити і нарізати тонкими кружечками або смужками. Сир натерти на середній тертці. Часник пропустити через прес, кріп подрібнити. Перемішати сир, часник і кріп.
3. Для заливки збити яйця разом з молоком і сіллю.
4. Розкачати тісто в коло товщиною 5 мм і перекласти його на деко, застелене пергаментом і змащений олією. Викласти на тісто сирну начинку, на кілька сантиметрів відступаючи від країв.
5. Зверху розкласти кабачки. Краї тесту красиво загорнути всередину. Змастити заливкою краю галети, залишки вилити на кабачки.
6. Відправити галету в розігріту до 200 градусів духовку на 25-35 хвилин, щоб краю подрумянились. Перед подачею трохи остудити.
Приємного вам апетиту!